Billetter

Vikingespil gennem tiden

VORES FOReSTILLINGER

2020

Alternativ vikingesommer

Se mere

2019

Ringguldet

Stykket handler om Gorm den Gamles kamp om at samle Danmark under et banner. Vi følger ham på hans rejse fra England tilbage til Danmark, hvor han som udenforstående skal overbevise de siddende stormænd om, at han er den rette til at være deres herre.

Se mere

2018

Ulvesommer

Vi følger historien om Eydis, der er datter af den lokale gode, og oplever hendes kamp mod hendes fars vilje. Eydis ønsker at leve sit liv på én måde, men mødes af farens krav om at gøre sin pligt over for slægten.

Se mere

2017

Thor, hammer og kærlighed

2017-forestillingen var med dyster stemning, kærlighed og masser af sværdkampe og hvor Thor skulle gå så grueligt meget igennem, for at vinde sin hammer tilbage.

Se mere

2016

Starkad

2016 var Vikingespillets 40 års jubilæumsforestilling. En fortælling om den barske og overmenneskeligt stærke kriger, Starkad.

Se mere

2015

Palnatoke

Palnatoke hjælper sin Konge økonomisk med at få Kejseren til at blive på den ”rigtige” side af Dannevirke. Samtidig planlægger han et attentat mod Kong Harald

Se mere

2014

Ormehul til Miklagård

Vores kvindelige hovedperson har en tvist med sin udvalgte, og havner ved skæbnens, og måske gudernes hjælp, først i Kænugård (Kiev) og senere i Byzans.

Se mere

2013

Vejen til Vinland

Vejen til Vinland er en fortælling om Leif den Lykkelige – norsk viking og opdager af Nordamerika. På Leifs rejse får han hjælp af Guderne der kæmper mod kristendommen.

Se mere

2012

Valdemar i Viking

Valdemar lever i nutiden og spiller meget computer. Han suges ved et uheld ind i spillet “World of Vikings” og skal nu finde vej tilbage til den virkelige verden.

Se mere

2011

Svend Tveskægs Skat

Imens Kong Tveskæg er i England, erobrer den svenske konge Danmark. Tveskæg må derfor drage hjem for at vinde landet tilbage, men derhjemme finder han en uventet skat.

Se mere

2010

Harald Blåtand

Kong Harald Blåtand bliver overbevist om at kristendommen skal være den nye religion i Danmark. Han tager derfor ud i landet i forklædning og begynder sin prædiken, men modstanden overfor kristendommen er stor.

Se mere