Billetter

Bliv viking

At være viking er noget ganske særlig

At være viking er en ganske særlig oplevelse og for nogle er det faktisk blevet en livsstil. Ikke så få af vikingerne er så bidt af det hele, at de bor i den efterhånden ganske store telt- og campingplads, der hvert år rejser sig tæt ved friluftsscenen. Kammeratskab og socialt samvær er nogle af nøgleordene for vikingerne.

Selvom arbejdet med sommerens forestilling sætter ind i de tidlige vintermåneder, så kan mange ganske enkelt ikke slippe spillene, når de først har været med.

Mere end 400 frivillige medvirker hvert år, både på og bag scenen. Ud over skuespillere er der altid brug for kreative hænder til fx. systuen, sceneopbygning og rekvisitafdelingen. Derudover har vi brug for masser af hænder til at servicere vores mange gæster med billetter, musik, souvenirs, mad og drikke.

Er du interesseret i at være med, kan du henvende dig til vores sekretariat på 74 55 21 10 eller info@jelsvikingespil.dk. Ligesom du kan tilmelde dig vores nyhedsmail og få information om opstartsmøder og auditions mv.