Billetter

Bliv viking

At være viking er noget ganske særlig

At være viking er en ganske særlig oplevelse og for nogle er det faktisk blevet en livsstil. Ikke så få af os vikinger er så bidt af det hele, at vi bor på den efterhånden ganske store telt- og campingplads, der hvert år rejser sig tæt ved friluftsscenen i Jels. Kammeratskab og socialt samvær er nogle af nøgleordene for os.

Hvad kan du forvente af os?

  • Fantastisk fællesskab blandt over 550 frivillige vikinger – både på og udenfor scenen
  • Socialt samvær flere gange i løbet af sæsonen (Skt. Hans, afslutningsfest mv.).
  • Som frivillig modtager du 2 billetter til en af generalprøverne lige inden forpremieren (den 27. juni eller 28. juni), som tak for din indsats.

Vi har lavet en podcast-serie, hvor du kan komme med bag kulisserne ved Jels Vikingespil – lyt med og bliv klogere på hvad det vil sige at være viking.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer at vores frivillige skuespillere deltager i alle forestillinger i spilleperioden (29. juni – 17. juli 2022). Vi forventer også at man deltager i de prøver man er indkaldt til – for de skuespillere med en talerolle vil det sige fra prøverne i februar og frem til forpremieren. Statister deltager først i prøverne fra ”Alledag” (lørdag den 21. maj 2022) og frem til forpremieren. Alle statistroller bliver uddelt på ”Alledag”.

Ud over skuespillere er der altid brug for kreative hænder til f.eks. systuen, sceneopbygningen og i produktionen af de mange rekvisitter. Derudover har vi også brug for masser af hænder til at servicere vores mange gæster med billetter, musik, souvenirs, mad og drikke.

Særligt for børn

Som barn forventes du ikke at deltage i prøverne på hverdagsaftner, så længe at du går i skole. Børn under 14 år skal have en værge med til alle prøver og på alle spilleaftner.

 

Hvor henvender du dig?

Er du interesseret i at være med, kan du henvende dig til vores formand Janus Harloff Lynggaard på 24 66 96 87 eller janushl@jelsvikingespil.dk. Ligesom du kan tilmelde dig vores nyhedsmail og få information om opstartsmøder og auditions mv.

Vigtige datoer for sæson 2022

Januar 2022

Søndag d. 23.Infomøde (møde med information omkring årets vikingespil, rolleliste, tilmelding til audition mv.) – flyttet hertil pga. Covid-19

 

Februar 2022

Lørdag d. 5.Audition
Søndag d. 6.Audition

 

Marts 2022

Fredag d. 4.Læseprøve

 

Maj 2022

Torsdag d. 12.Studie (for alle skuespillere med en talerolle)
Fredag d. 13.Studie (for alle skuespillere med en talerolle)
Lørdag d. 14.Studie (for alle skuespillere med en talerolle)
Søndag d. 15.Studie (for alle skuespillere med en talerolle)
Lørdag d. 21.Alledag (første dag på friluftsscenen og første prøvedag for statister. Her uddeles statistrollerne)

 

Juni 2022

Torsdag d. 23.Skt. Hans på friluftsscenen
Onsdag d. 29.Forpremiere

 

Juli 2022

Fredag d. 1.Premiere
Søndag d. 3.Eftermiddagsforestilling
Mandag d. 11.Sen aftenforestilling
Søndag d. 17.Sidste spilledag
Lørdag d. 23.Afslutningsfest i Valhal (fest for alle deltagere)

 

November 2022

Lørdag d. 12.Generalforsamling (med efterfølgende hygge)