Billetter

Bliv viking

At være viking er noget ganske særlig

At være viking er en ganske særlig oplevelse og for nogle er det faktisk blevet en livsstil. Ikke så få af os vikinger er så bidt af det hele, at vi bor på den efterhånden ganske store telt- og campingplads, der hvert år rejser sig tæt ved friluftsscenen i Jels. Kammeratskab og socialt samvær er nogle af nøgleordene for os.

Hvad kan du forvente af os?

  • Fantastisk fællesskab blandt over 550 frivillige vikinger – både på og udenfor scenen
  • Socialt samvær flere gange i løbet af sæsonen (Skt. Hans, afslutningsfest mv.).
  • Som frivillig modtager du, som tak for din indsats, 2 fribilletter, der kan mandag til torsdag i uge 26, 27 og 28 – altså også til generalprøverne. Medvirkende kan bruge deres ID-kort som adgang til de to generalprøver i uge 26. Der kan købes ekstra billetter sammen med frivilligbilletterne. Ekstrabilletter er til fuld pris – til generalprøverne og forpremieren er det 100,- kr.

Vi har lavet en podcast-serie, hvor du kan komme med bag kulisserne ved Jels Vikingespil – lyt med og bliv klogere på hvad det vil sige at være viking.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer at vores frivillige skuespillere deltager i alle forestillinger i spilleperioden (28. juni – 16. juli 2023). Vi forventer også at man deltager i de prøver man er indkaldt til – for de skuespillere med en talerolle vil det sige fra prøverne i februar og frem til forpremieren. Statister deltager først i prøverne fra ”Alledag” (lørdag den 20. maj 2023) og frem til forpremieren. Alle statistroller bliver uddelt på ”Alledag”.

Ud over skuespillere er der altid brug for kreative hænder til f.eks. systuen, sceneopbygningen og i produktionen af de mange rekvisitter. Derudover har vi også brug for masser af hænder til at servicere vores mange gæster med billetter, musik, souvenirs, mad og drikke.

Særligt for børn

Som barn forventes du ikke at deltage i prøverne på hverdagsaftner, så længe at du går i skole. Børn under 14 år skal have en værge med til alle prøver og på alle spilleaftner.

 

Hvor henvender du dig?

Er du interesseret i at være med, kan du henvende dig til vores formand Janus Harloff Lynggaard på 24 66 96 87 eller janushl@jelsvikingespil.dk. Ligesom du kan tilmelde dig vores nyhedsmail og få information om opstartsmøder og auditions mv.

Vigtige datoer for sæson 2023

Januar 2023

Lørdag d. 7.Infomøde (møde med information omkring årets vikingespil, rolleliste, tilmelding til audition mv.)
Lørdag d. 28.Audition
Søndag d. 29.Audition

 

Februar 2023

Fredag d. 24.Første læseprøve

 

Maj 2023

Torsdag d. 4.Studie (for alle skuespillere med en talerolle)
Fredag d. 5.Studie (for alle skuespillere med en talerolle)
Lørdag d. 6.Studie (for alle skuespillere med en talerolle)
Søndag d. 7.Studie (for alle skuespillere med en talerolle)
Lørdag d. 20.Alledag (første dag på friluftsscenen og første prøvedag for statister. Her uddeles statistrollerne)

 

Juni 2023

Fredag d. 23.Skt. Hans på friluftsscenen
Onsdag d. 28.Forpremiere
Fredag d. 30.Premiere

 

Juli 2023

Søndag d. 16.Sidste spilledag
Lørdag d. 22.Afslutningsfest i Valhal (fest for alle deltagere)

 

November 2023

Lørdag d. 18.Generalforsamling i Valhal (med efterfølgende hygge)