Billetter

Jels-vikingerne inviterer til infomøde

Hvis du vil være med til næste års vikingespil i Jels, så skal du sætte kryds i kalenderen lørdag den 6. januar. Her indbyder Jels Vikingespil nemlig til infomøde i Valhal ved Friluftsscenen i Jels.

Den kommende sommers forestilling “Skjoldungen” er klar til for alvor at blive præsenteret for de forhåbentlig mange frivillige vikinger, der som sædvanligt ønsker at være en del af forestillingen.

“Efter sommerens forestilling, som fik masser af ros, står vi nu foran en meget spændende sæson. Vi har lavet et par udskiftninger i vores stab af professionelle. I instruktørstolen sætter Ole Sørensen sig til rette for første gang og han skal instruere Skjoldungen, som er Brian Wind-Hansens debutmanuskript hos os”, fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

De fire andre professionelle ved Jels Vikingespil fortsætter, så det vil igen til sommer være Johanne Eggert der står for scenografien mens Clement Irbil tryller med lyset. Morten Kofoed sætter gang i pyroteknikken og Kim Eskesen skruer og justerer på lydmixeren.

Informationsmødet er der hvor nye og gamle vikinger mødes og hvor man kan høre om alt det man kan lave ved vikingespillet. Er man god til at sy, bygge kulisser eller måske ønsker at sælge popcorn, så er det til mødet man kan høre mere om det.

Til informationsmødet er der også mulighed for at skrive sig op til audition, hvis man drømmer om at have en talerolle i 2024-forestillingen.

Alle er velkommen, og er man helt ny i Jels Vikingespil, så starter mødet kl. 10.00, hvor man får en præsentation af de mange muligheder. Kl. 11.00 ankommer de “gamle” vikinger og så starter infomødet ellers for alvor. Det hele slutter ca. kl. 12.30.

Hvis man ikke har mulighed for at være i Valhal, så bliver informationsmødet også sendt live på Jels Vikingespils YouTube kanal.

Jels-vikingerne inviterer til infomøde for alle der har interesse i at deltage i næste års forestilling “Skjoldungen”. Foto: Frank Cilius / Jels Vikingespil.