Billetter

Picnickurv

Nyd en picnickurv

Nyd en lækker picnickurv i vores naturskønne område, hvor der er mange skønne steder med både borde og bænke. Picnickurven kan også nydes på tilskuerpladserne på den smukke friluftsscene ved Jels Nedersø.

Alt er klar til at spise – uden kniv eller tallerken. Det hele pakkes med engangsgaffel og fugtighedsserviet samt salt og peber i portionssæt.

Årets picnickurv

Indholdet af årets picnickurv er endnu ikke tilgængelig.

Voksne pr. person: 175,- kr.
Børn pr. person: 95,- kr.

Har du allergener eller ønsker du en vegetarisk picnickurv, så skriv til os (senest dagen før) på info@jelsvikingespil.dk, så giver vi beskeden videre til vores samarbejdspartner. Husk at skrive dit ordrenummer i mailen, så vi kan finde dig i vores system.

Seneste bestilling af picnickurv er kl. 10.00 på dagen for forestillingen.

Picnickurvene udleveres fra kl. 18.00 i Valhal. Til eftermiddagsforestillingen, søndag den 7. juli, udleveres picnickurvene i pausen ca. kl. 16.45-17.00. Til den sene aftenforestilling, mandag den 15. juli, udleveres picnickurvene fra kl. 19.00 i Valhal.

Alternativt kan du også bestille adgang til vores vikingebuffet i Valhal.

Hvis du først kommer i tanke om, at du vil spise, når du ankommer til vikingetorvet, så kan der købes både pølser, øl og vand, ligesom der er boder med kaffe, slik og is, hver dag fra kl. 18.00.