Billetter

Anmeldelser

Anmeldelser af Ulvesommer

Onsdag den 4. juli overværede 1.441 gæster forpremieren på årets stykke Ulvesommer. Blandt de mange gæster, havde vi besøg af Familien Holgersen fra Fredericia, Familien Jensen fra Bramming og Familien Draaby fra Bække, som havde meldt sig under fanerne som familieanmeldere på årets forestilling.

Familien Holgersen, fra Fredericia, bestod af 6 personer fordelt på 3 generationer i alderen 4-65 år. Efter forestillingen beskrev familien stykket som fremragende med store præstationer, et godt flow og en god historie for alle aldre. Familien var særligt imponerede over de super flotte effekter og de dygtige skuespillere. Forestillingen beskriver de med ordene; god, spændende, sjov og et storslået drama med kærlighed og overraskelser. Familien var enige om at give forestillingen 5 ud af 5 vikingehjelme.

Familien Jensen, fra Bramming, bestod af 5 personer fordelt på 3 generationer i alderen 8-68 år. Efter forestillingen beskrev familien stykket som fantasifuldt, voldsomt og meget velorganiseret. Familien var imponeret over de hurtige sceneskift og de gode børneskuespillere. Forestillingen beskriver de med ordene; dramatisk, flotte ulve og særligt familiens yngste var glad for at der ikke var nogen der kyssede. Familien var enige om at give forestillingen 4 ud af 5 vikingehjelme.

Familien Draaby, fra Bække, bestod af 6 personer fordelt på 3 generationer i alderen 9-64 år. Efter forestillingen beskrev familien stykket som morsomt og en god oplevelse. Familien synes at det var en speciel oplevelse med en udendørs forestilling. Forestillingen beskriver de med ordene; spændende, fantasifuldt og hyggeligt, særligt med vikingeskibet i baggrunden. Familien var enige om at give forestillingen 4 ud af 5 vikingehjelme.