Billetter

Anmeldelser

Anmeldelser af Ringguldet

Onsdag den 3. juli overværede 1.355 gæster forpremieren på årets stykke Ringguldet. Blandt de mange gæster, havde vi besøg af Familien Kraak Jessen fra Kruså, Familien Martinussen fra Løjt Kirkeby og Familien Petersen fra Tønder, som havde meldt sig under fanerne som familieanmeldere på årets forestilling.
Familien Kraak Jessen, fra Kruså, bestod af 6 personer fordelt på 3 generationer i alderen 11-72 år. Efter forestillingen beskrev familien stykket som en rigtig god historie med en fortælling der kunne forståes af både børn og voksne. Familien var særligt imponerede over vikingeskibet, de mange dygtige skuespillere og de drabelige fægtescener. Også sceneskift, effekter og hestene fik rosende ord med på vejen fra familien. Forestilling overgik alle familiemedlemmernes forventninger og på tværs af generationerne gav de en samlet vurdering på 5 vikingehjelme ud af 5 mulige.
Familien Martinussen, fra Løjt Kirkeby, bestod af 8 personer fordelt på 3 generationer i alderen 7-60 år. Efter forestillingen beskrev familien stykket som levende, dramatisk og underholdende. Familien var imponeret over de dygtige skuespillere, de flotte effekter og den gode måde at formidle Danmarkshistorien på. Alt i alt en hyggelig familieoplevelse i flotte omgivelser, hvor børnene var særligt imponeret over kampscenerne. Familien var enige om at give forestillingen 4½ vikingehjelme ud af 5 mulige.
Familien Petersen, fra Tønder, bestod af 7 personer fordelt på 3 generationer i alderen 11-68 år. Efter forestillingen beskrev familien stykket som fængende, spændende og realistisk, som taget ud af historiebogen. Familien var særligt imponerede over de mange effekter samt den professionelle opsætning. Forestilling overgik alle familiemedlemmernes forventninger og på tværs af generationerne gav de en samlet vurdering på 4½ vikingehjelme ud af 5 mulige.