Billetter

Anmeldelser

Anmeldelser af Krakes Kæmper

Onsdag den 30. juni overværede 459 gæster forpremieren på årets stykke Krakes Kæmper. Blandt gæsterne, havde vi besøg af Familien Kallehave Iversen fra Augustenborg og Familien Gilbjerg fra Føvling, som havde meldt sig under fanerne som familieanmeldere på årets forestilling.

Familien Kallehave Iversen, fra Augustenborg, bestod af 6 personer fordelt på 3 generationer i alderen 10-67 år. Efter forestillingen beskrev familien stykket som helstøbt, dragende, lidt trist, men også med en god historie. Familien var særligt imponeret over musik- og lydeffekterne, som sammen med ild- og røgeffekterne forstærkede oplevelsen. Også scenografien, kostumerne og kampscenerne fik rosende ord med på vejen. Forestilling, som familien mente var for hele familien, levede til fulde op til forventningerne og de var enige om at give forestillingen 5 vikingehjelme ud af 5 mulige

Familien Gilbjerg, fra Føvling, bestod af 5 personer fordelt på 3 generationer i alderen 9-66 år. Efter forestillingen beskrev familien stykket som medrivende, godt iscenesat, humoristisk og i rigtig flotte omgivelser. Familien var imponeret over det gode skuespil, dramaet, kulisserne, den gode lyd samt de flotte effekter. Alt i alt en dejlig og hyggelig familieoplevelse, som fangede alle fra start til slut. På tværs af generationerne gav familien en samlet vurdering på 4½ vikingehjelme ud af 5 mulige.