Billetter

Anmeldelser

Anmeldelser af Danemordet

Onsdag den 29. juni overværede 1.033 gæster forpremieren på årets stykke Danemordet. Blandt gæsterne, havde vi besøg af Familien Enemark fra Skovby ved Haderslev og Familien Ellegaard fra Rødding, som havde meldt sig under fanerne som familieanmeldere på årets forestilling.

Familien Enemark, fra Skovby ved Haderslev, bestod af 6 personer fordelt på 3 generationer i alderen 6-65 år. Efter forestillingen beskrev familien stykket som spændende, dramatisk og fangende, men også med en interessant tolkning af historien. Familien var særligt imponeret over musik- og lydeffekterne, som sammen med lyseffekterne forstærkede oplevelsen. Også skuespillerne, sceneskiftene og hele setuppet fik rosende ord med på vejen. Forestilling, som familien kan anbefale andre familier til at se, levede til fulde op til forventningerne og de var enige om at give forestillingen 4½ vikingehjelme ud af 5 mulige

Familien Ellegaard, fra Rødding, bestod af 6 personer fordelt på 3 generationer i alderen 5-62 år. Efter forestillingen beskrev familien stykket som spændende, action præget, effektfuld og som med rigtig gode temaer. Familien var imponeret over det gode skuespil, slåskampene, baggrundseffekterne samt de flotte effekter. Alt i alt en dejlig og hyggelig familieoplevelse, som fangede alle fra start til slut. På tværs af generationerne gav familien en samlet vurdering på 5 vikingehjelme ud af 5 mulige.