Billetter

Starkad

Starkad

Forestillingen 2016

Vores 40-års jubilæumsforestilling var fortællingen om den barske og overmenneskeligt stærke kriger, Starkad. Fortællingen starter da Starkad er tre år, men allerede ligeså stor som en 12-årig. Han bor sammen med sine forældre i en lille hytte. Tragiske omstændigheder gør, at forældrene bliver dræbt, og Starkad vokser op på en gård for hjemløse børn.
Starkad, der er barnebarn af en jætte, bliver i sine unge år både velsignet og forbandet af guderne. De skænker ham et liv så langt som tre liv, men fratager ham muligheden for at stifte familie.
De skænker ham rigdom og berømthed, men fratager ham muligheden for nogensinde at få et sted, han kan kalde hjem. Men værst af alt forbander de ham til at skulle begå tre niddingsdåde før sin død. Starkad finder kærligheden hele to gange i løbet af sit lange liv, men bliver hver gang frarøvet ham af en niddingsdåd. Første gang, da han slår sin konge og bedste ven ihjel. Anden gang, da han dræber sin elskede. Den tredje og sidste niddingsdåd er drabet på den kvinde, der passer ham i den sidste del af hans liv. Først da kan Starkad finde hvile og komme i Valhal.
Instruktør David Owe

Instruktør David Owe