Billetter

Tilmeld dig til audition på Skjoldungen

Bliv en del af historien!

Jels Vikingespil søger passionerede og engagerede frivillige skuespillere, i alle aldre, til at indtage taleroller i sommerens forestilling, Skjoldungen.

Om Forestillingen
“Skjoldungen” er en fortælling om Skjoldungen Gram, der lever i skyggen af sin mægtige far. Når man er den eneste søn af den levende legende Kong Skjold, og efterfølger til tronen, er der meget at leve op til. Forestillingen er fyldt med spænding, intriger og vikingernes karakteristiske styrke, og vi ønsker at skabe en uforglemmelig oplevelse for vores publikum.

Hvem vi leder efter
Vi leder efter skuespillertalenter i alle aldre, der har lyst til at bringe vores historie til live. Erfaring er ikke afgørende – så længe du er passioneret og brænder for at deltage og skabe magi på scenen.

Audition-datoer
Vi inviterer alle interesserede til audition på Jels Skole i weekenden den 20. og 21. januar 2024. Her får du mulighed for at vise dine talenter og blive en del af vores spændende forestilling, fantastiske fællesskab og skabe minder for livet.

Prøveperiode
Prøverne til Skjoldungen begynder i starten af februar 2024 og strækker sig frem til forpremieren den 3. juli 2024. Du får altså en unik mulighed for at dykke ned i karaktererne, forfine dine skuespilfærdigheder og være en aktiv del af skabelsesprocessen.

Spilleperiode
Forestillingen har forpremiere den 3. juli 2024 og løber til og med den 21. juli 2024.

Forventninger til deltagelse
Vi forventer, at vores frivillige skuespillere deltager i alle forestillinger i spilleperioden, som strækker sig fra den 3. juli til og med den 21. juli 2024. Derudover forventer vi, at man deltager i de prøver, man er indkaldt til, for at sikre en sammenhængende og fantastisk forestilling.

Sådan tilmelder du dig til audition
Hvis du har lyst til at være en del af Jels Vikingespil og skabe magien på scenen som en af vores taleroller, så tøv ikke med at tilmelde dig via formularen her på siden. Tilmeldingsfristen er torsdag den 18. januar 2024.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores vikingefællesskab og sammen skabe en uforglemmelig sommerforestilling!

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til auditionen til 2024-forestillingen.