Billetter

Jels Vikingespil byder ulvene velkommen

Ulvesommer er titlen på årets vikingespil i Jels, og i forrige weekend tog vikingerne officielt hul på 2018-sæsonen.

Op mod 30 nye og 250 rutinerede vikinger var mødt op i Landsbyhuset i Øster Lindet, hvor formand Bruno Bennedsen, forfatter og instruktør Thomas Howalt samt scenograf Gunnar Wille, kunne løfte sløret for årets forestilling.

Årets forestilling er en eventyrlig fortælling om forbudt kærlighed, magi og tragedie – og så naturligvis ulve. Der er hele 28 taleroller i alderen fra 5 til 60+, så som altid er der plads til alle, på den smukke friluftsscene ved søen.

I den netop overståede weekend blev der afholdt ’Bevægelsesdag’, hvor alle der ønskede en talerolle var velkommen. Her kunne instruktøren se hvordan vikingerne bevægede sig, med det formål at få castet de helt rigtige til rollerne i årets forestilling.

I næste weekend, den 27. og 28. januar, er der audition for dem der stiler efter en talerolle. Hvis du går med en drøm om at få en talerolle i årets forestilling, så skriv en e-mail til assistent@jelsvikingespil.dk, for at booke en tid til audition.

Ud over talerollerne, skal der bruges en masse statister, så har du en viking gemt i maven, er det bare med at møde op til den traditionelle ”Alledag” på friluftscenen i Jels. Alledag er i år lørdag den 26. maj fra kl. 10.30. Ud over skuespillere er der også brug for en masse frivillige både på torvet samt bag scenen. Alt fra billetkontrol, servering og velkomstvikinger til scenefolk, kostumer og sminke – og også her er der altid plads til flere.

For yderligere oplysninger om datoer og kontaktpersoner se mere under Mest for vikinger.

Årets forestilling har premiere fredag den 6. juli og spiller frem til og med søndag den 22. juli. Søndag den 8. juli er der eftermiddagsforestilling og søndag den 15. juli er der ingen forestilling.