Billetter

Jels-vikingerne er klar til nye togter i 2022

Billetsalget til den 46. udgave af Jels Vikingespil åbner onsdag den 1. december. Skønt der er et halvt år til at Jels-vikingerne atter drager på togt, så er forberedelserne til 2022-sæsonen allerede i fuld gang.

Forberedelserne til Jels Vikingespils 2022-forestilling, der bærer titlen Danemordet, er for længst gået i gang. Morten Stenger er manuskriptforfatter på forestillingen og det er hans første forestilling til Jels Vikingespil. Men Jels Vikingespil er dog langt fra er fremmet land for Morten, da han har en fortid som Jels-viking.

En modig ungmø, en tvivlende kriger, en usikker kongesøn, en from munk, en fanatisk konge og en beskyttende mor er blot enkelte af personerne i Danemordet, der til sommer bliver instrueret af Louise Schouw. Instruktøren har været tilknyttet Jels Vikingespil siden 2019-forestillingen.

Sen aftenforestilling
Gennem de sidste år har Jels Vikingespil investeret en del i nyt og moderne lys-udstyr, der virkelig kan understøtte dramaerne på amfiteateret. Til sommer skal lys-udstyret stå sin prøve. Mandag den 11. juli starter forestillingen nemlig først en time senere, således at lyset rigtig kan komme til sin ret.

Fra onsdag den 1. december kan du sikre dig billet til sommerens vikingetogt på den smukke friluftsscene i Jels eller glæde andre med billetter eller gavekort under juletræet. Billetsalget foregår lige her.

Jels Vikingespil har premiere på forestillingen, Danemordet, fredag den 1. juli 2022. Forestillingen opføres hver aften kl. 20.00 til og med den 17. juli (søndag den 3. juli spilles der kun kl. 16, mandag den 11. juli startes der først kl. 21.00 og søndag den 10. juli er der ingen forestilling).

Foto: Jels Vikingespil.