Billetter

Jels-vikingerne er klar til at rykke ud på friluftsscenen

Traditionen tro er Jels Vikingespil nu klar til at tage imod både nye og “gamle” vikinger, der har lyst til at medvirke eller hjælpe til ved sommerens forestilling, Skjoldungen. Lørdag den 18. maj er der indkaldt til “Alledag”.

“Forberedelserne til sommerens forestilling, har været i gang siden årsskiftet og nu er vores nye instruktør Ole Sørensen og de frivillige skuespillere, der har årets taleroller, klar til at rykke udendørs på friluftsscenen. Forhåbentlig er der en masse børn, kvinder og mænd, der har lyst til at være med i forestillingen”, fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Det er ikke kun på scenen Jels-vikingerne kan bruge hjælp, så hvis det ikke er skuespilstalentet, man ønsker at afprøve, så skal man ikke holde sig tilbage, da der altid er brug for frivillige kræfter hele vejen rundt i organisationen. Så hvis man f.eks. gerne vil hjælpe med at styre lys eller hjælpe med at lave special effekts, som f.eks. ild og røg, så mød endelig op til “Alledag”, så sørger vikingerne for at der bliver taget godt imod nye frivillige.

Hvis man ikke har været med før, men godt kunne tænke sig at deltage, så er der velkomst og rundvisning kl. 10.00 på Friluftsscenen i Jels. “Gamle” vikinger – altså dem som har været med før – og som også gerne vil deltage i år, skal møde op kl. 11.00.

Jels Vikingespil har premiere fredag den 5. juli og spiller hver aften kl. 20.00 frem til den 21. juli. Søndag den 7. juli er der eftermiddagsforestilling kl. 16.00 og søndag den 14. juli er der ingen forestilling, mens der lige som de sidste år er en sen aftenforestilling med start kl. 21.00 mandag den 15. juli.

Billetter kan købes allerede nu lige her.

Til ethvert vikingespil er der brug for en masse statister, der er med til at gøre scenerne levende. Foto: Frank Cilius/Jels Vikingespil.