Billetter

Vikingerne trodsede pinsevejret og skød sæsonen igang

I pinsen startede prøverne for alvor for Jels-vikingerne, hvor de rollehavende fik selskab af statisterne på den smukke friluftsscene.

Selvom der ofte er guder med i Jels Vikingespils forestillinger, så var der problemer med forbindelsen til vejrguderne ved den netop overståede Alledag – dagen hvor alle vikinger, nye som gamle, mødes og officielt går i gang med prøverne på den skønne friluftsscene.

“Selvom det har regnet hele dagen, så har humøret været helt i top. Man kan virkelig mærke hvordan alle vores fantastiske frivillige, både dem på scenen og dem bag scenen, har manglet at lave vikingespil”, fortalte Janus Harloff Lynggaard, da prøverne på friluftsscenen var slut ud på eftermiddagen og fortsatte:

“Selvom der var mange på scenen, så er der – som altid – plads til flere, så tøv ikke med at melde dig, hvis du går med en drøm om at være skuespiller. Der er også stadig plads til både mænd og kvinder der kunne tænke sig at fægte – her skal man bare være minimum 14 år og oplæringen står vores fægteinstruktør David Owe for”.

Også rundt om scenen kan vikingerne sagtens bruge flere hænder. Så går du rundt med en lysmand, lurspiller eller måske issælger i maven, så tøv ikke med at melde dig. Kom forbi friluftsscenen, f.eks. i løbet af weekenderne, hvor der typisk øves fra kl. 10-16. Der er altid nogen at tage fat i, så kom endelig, der er plads til alle.

Årets forestillingen hedder “Krakes Kæmper” og den spiller fra den 3. juli til og med den 18. juli med undtagelse af søndag den 11. juli, hvor vikingerne holder en velfortjent fridag. Søndag den 4. juli er en eftermiddagsforestilling med start kl. 16.00, mens der startes alle andre dage kl. 20.00.

Grundet corona-restriktionerne, så lukkes der kun 500 publikummer ind pr. forestilling. Billetsalget er allerede i fuld gang og nogle af forestillingerne er allerede godt besat, så Jels Vikingespil opfordrer til at købe billetter i god tid. Billetter kan købes online lige her.

Vikingerne trodsede pinsevejret og skød sæsonen igang
Billedtekst: Trods regnvejr, så blev der øvet på den smukke friluftsscene ved Jels Nedersø. Foto: Jels Vikingespil.