Billetter

Vikingerne klar med ny hjemmeside

Selvom vikingernes omdrejningspunkt ligger langt fra den digitale tidsalder, slår de med en ny visuel identitet cyberspace-dørene op til en ny og opdateret hjemmeside.

Den digitale verden ændrer sig fra dag til dag, fra time til time, ja faktisk fra minut til minut, og nu har den 9 år gamle hjemmeside måttet vige pladsen for en ny. Tiden var inde til en grundig fornyelse af vikingernes digitale tilstedeværelse, og brugervenlighed har været den absolut vigtigste faktor i udarbejdelsen af den nye visuelle identitet.

“Tiden var simpelthen løbet fra vores gamle hjemmeside, og som en naturlig forlængelse er den visuelle identitet under opdatering på snart sagt samtlige platforme. Men gæsterne kan være helt rolige, Jels Vikingespil bygger fortsat på de samme værdier – en oplevelse for hele familien på tværs af generationer og tilmed til en overkommelig pris”, fortæller formand Bruno Bennedsen.

Med den nye hjemmeside får gæsterne et større indblik i vikingernes verden, og det er nu muligt at tage en tur ned af mindernes allé for at se eller gense billeder og handlinger fra tidligere forestillinger. Det tager dog nogen tid at dokumentere en 41 år lang historie, så vikingerne opfordrer til at man jævnligt kigger forbi og finder nye “gamle” forestillinger i galleriet.

“En stor del af vores gæster er gengangere der besøger os år efter år, og vi håber at de vil tage godt imod muligheden for at opfriske minder fra de tidligere års forestillinger. Men derudover er det også vigtigt for os at vise nye gæster, at det hvert år er en ny historie og ny opsætning de møder, når de køber billetter til en forestilling på Danmarks smukkeste friluftsscene”, fortæller formand Bruno Bennedsen.