Billetter

Vikingerne kalder til informationsmøde

Sommerens forestilling “Ringguldet” er allerede sat på skinner og nu er det blevet tid til at inddrage og informere de mange frivillige, der ønsker at være en del af det store fællesskab bag Jels Vikingespil. Vikingerne indkalder derfor til informationsmøde i Landsbyhuset i Øster Lindet lørdag den 12. januar.

Efter sommerens publikumsrekord, hvor hele 23.595 publikummer overværede Jels Vikingespil, er det nu tid til at kigge frem mod den kommende sommers vikingetogter.

Louise Schouw overtager instruktørstolen efter Thomas Howalt, som både skrev og instruerede 2018-forestillingen. Louise Schouw er langtfra ukendt med at lave vikingespil, da hun gennem de sidste fire år har instrueret vikingespillet i Frederikssund.

“Mange tror måske at vi kun skal bruge folk til scenen, men udover skuespillere søges der også personer til kulisseopbygning, kostume- og rekvisitafdelingen mv. Og hos os er der plads til alle, der ønsker at være en del at vikingefamilien”, fortæller formanden Bruno Bennedsen, som håber på et stort fremmøde den 12. januar, hvor også alle afdelingsledere vil stå klar til at fortælle om deres afdelinger. For nye vikinger åbnes dørene kl. 10.30, mens de garvede vikinger kan sove lidt længere og vente med at komme til kl. 11.00.

I weekenden den 26. – 27. januar er der auditions for de der ønsker en talerolle i forestillingen “Ringguldet” og der kan bestilles tid til audition ved informationsmødet den 12. januar. Man er også velkommen til at ringe på 53 26 48 21 eller skrive til assistent@jelsvikingespil.dk. Til audition får man 10 – 15 minutter til at fremføre en lille tekst, der udleveres når man booker en tid til audition.