Billetter

Vikingerne indkalder til infomøde

Hvis du skal med på næste års vikingetogt i Jels, så skal du sætte kryds i kalenderen lørdag den 7. januar. Her indbyder Jels Vikingespil nemlig til infomøde i Valhal ved Friluftsscenen i Jels.

Den kommende sommers forestilling “Den Sidste Viking” er klar til for alvor at blive præsenteret for de forhåbentlig mange frivillige vikinger, der som sædvanligt ønsker at være en del af forestillingen.

“Vi er meget glade for at det professionelle hold bag forestillingen stort set er uden udskiftninger. Således at det igen i år vil være Louise Schouw der sidder i instruktørstolen og Joanne Eggert står for scenografien mens Clement Irbil tryller med lyset og Kim Eskesen skruer og justerer på lydmixeren “, fortæller Janus Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Informationsmødet er der hvor nye og gamle vikinger mødes og hvor man kan høre om alt det man kan lave i vikingespillet. Er man god til at sy, bygge kulisser eller måske ønsker at sælge popcorn, så er det til mødet man kan høre mere om det.

Til informationsmødet er der også mulighed for at skrive sig op til audition, hvis man drømmer om at have en talerolle i 2023-forestillingen.

Alle er velkommen, og er man helt ny i Jels Vikingespil, så starter mødet kl. 10.00, hvor man får en præsentation af de mange muligheder. Kl. 11.00 ankommer de “gamle” vikinger og så starter infomødet ellers for alvor. Det hele slutter ca. kl. 12.30.

Også til sommer vil der være dramatiske og spændende sværdkampe på Friluftsscenen i Jels. Foto: Jels Vikingespil