Billetter

Udlev skuespillerdrømmen som Jels-viking

Er du en dreng på 10-12 år, en kvinde mellem 17-25 år eller en mand mellem 30-50 år med hang til skuespil og måske en forkærlighed for vikingetiden? Så er det måske lige dig Jels Vikingespil står og mangler.

De gæve Jels-vikinger var i starten af 2020 samlet til informationsmøde, hvor sommerens togt, Krakes Kæmper, blev præsenteret af instruktør Louise Schouw.

Som tidligere år har vikingerne brug for masser af skuespillere til at være med i forestillingen på Danmarks flotteste friluftsscene. Så kunne du tænke dig en talerolle i årets forestilling, så er det måske noget for dig at komme til audition.

Hvis du ikke ønsker en talerolle, men gerne vil være på scenen alligevel, så fortvivl ikke. Vikingerne kan altid bruge masser af børn, kvinder og mænd, der vil være statister og f.eks. medvirke i de barske, men utroligt populære, kampscener der meget professionelt bliver instrueret af fægtemester David Owe.

“Årets forestilling rummer omkring 30 taleroller, som vi skal have besat til audition i februar. Når det så er sagt, så kan vi altid bruge flere statister til vores forestillinger. I år har vi særligt fokus på at få flere drenge på ca. 10-12 år, kvinder mellem 17-25 år og mænd mellem 30-50 år på scenen”, fortæller Janus Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Årets audition foregår i weekenden den 1. og 2. februar i vikingernes vinterhi, Jels Vamdrupvej 48. Hvis du ønsker at tilmelde dig til audition, så send en mail til info@jelsvikingespil.dk, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet af en af instruktørassistenterne.

Hvis du gerne vil høre mere omkring Jels Vikingespil og hvad det vil sige at være en del af det fantastiske fællesskab, så kontakt formand Janus Lynggaard på 24 66 96 87 eller janushl@jelsvikingespil.dk.

Kunne du også tænke dig at modtage publikums hyldest aften efter aften, så meld dig til audition ved Jels Vikingespil. Foto: Jels Vikingespil.