Billetter

Thor Hammer og vikingespil

Blandt de første par tusinde gæster, der på nuværende tidspunkt har sikret sig billetter til årets forestilling ved Jels Vikingespil – Thor, hammer og kærlighed, sidder særligt én 11-årig dreng og venter spændt på den forestående sommeroplevelse ved den smukke friluftsscene i Jels.

For Kolding-familien er et besøg ved Jels Vikingspil blevet en årlig tilbagevendende tradition, hvor de samles, spiser og nyder en forestilling i træerne skygge, med udsigt til den smukke sø og vikingeskibet. Men denne gang er noget ganske særligt for familiens 11-årige søn, som har glædet sig siden sidste år, hvor det blev offentliggjort, hvilken forestilling der skulle udspilles på scenen i 2017.

Med titlen “Thor, hammer og kærlighed”, mener 11-årige Thor Hammer nemlig at det må være “hans” forestilling, som vikingerne under professionel ledelse af skuespiller og stuntman David Owe skal fortolke. Når man er blot 11 år er det ganske vist ikke den store kærlighed man er på udkig efter, når man tager til vikingespil i Jels – nej her er det uden tvivl historien og de vilde fægtekampe der gør det største indtryk.