Billetter

Skjoldungen er klar til at sælge billetter

Jels Vikingespil er klar til at skyde billetsalget i gang, til næste sommers forestilling, Skjoldungen. Billetsalget er netop åbnet.

Til sommer opføres den 48. udgave af Jels Vikingespil. Forestillingen hedder ”Skjoldungen” og handler om Skjoldungen Gram der lever i skyggen af sin mægtige far. Når man er den eneste søn af den levende legende Kong Skjold, og efterfølger til tronen, er der meget at leve op til.

På en rejse møder den unge Gram, en mystisk gammel kvinde i skoven, som kan hjælpe ham. Kvinden tilbyder Gram en ganske særlig handel, der skal hjælpe ham med at blive en god konge, men alle handler kommer med en pris. Snart kommer Gram, hans elskede Thyra, og hans trofaste følge, ud på en vild og farefuld rejse i norden. En rejse, der indeholder en jætte så stor som et bjerg, en grådig svenskekonge, forræderi, blodsudgydelser og meget mere.

Billetsalget til sommerens forestilling på den smukke friluftsscene i Jels starter fredag den 1. december. Du kan dermed sikre dig din billet eller måske glæde andre med billetter, eller gavekort, under juletræet, til en unik sommeroplevelse. Billetsalget foregår lige her.

“Vi begynder nu for alvor at glæde os til næste sommers forestilling. Billetsalget er sådan lidt det officielle startskud og så begynder der ellers lige så stille og roligt at komme gang i vores mange forskellige afdelinger, auditions, prøver og meget, meget mere”, fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Jels Vikingespil har premiere på forestillingen, Skjoldungen, fredag den 5. juli 2024. Forestillingen opføres hver aften kl. 20.00 til og med den 21. juli (søndag den 7. juli spilles der kun kl. 16.00, søndag den 14. juli er der ingen forestilling og mandag den 15. juli startes der først kl. 21.00).

 

Foto: Jels Vikingespil