Billetter

Mange nye vikinger til Alledag

Til den årlige Alledag havde Jels Vikingespil igen stor succes med at rekruttere nye vikinger.

Vejret var i den grad med vikingerne, da de lørdag den 26. maj afholdte Alledag – dagen hvor alle vikinger, nye som gamle, mødes og officielt går i gang med prøverne på den skønne friluftsscene.

“I år kunne vi tage imod ca. 40 nye vikinger. Det er jo helt vildt dejligt at se så mange nye mennesker hernede. Det er både folk på og uden for scenen, så vi er ved at være godt dækket ind til årets forestilling”, fortæller en tilfreds formand Bruno Bennedsen.

Og alligevel der er stadig plads til flere fortæller formanden: “De fleste roller på scenen er fordelt nu, men der er stadig plads til både mænd og kvinder der kunne tænke sig at fægte, her skal man bare være minimum 14 år. Også rundt om scenen kan vi sagtens bruge flere hænder. Så går du rundt med en lysmand, lurspiller eller måske issælger i maven, så er det lige dig vi skal bruge. Kom ned forbi scenen, f.eks. i løbet af weekenderne, hvor vi øver. Der er altid nogen at tage fat i, så kom endelig, vi skal nok finde en plads til dig, for her er plads til ALLE”, lyder opfordringen.

Årets forestilling “Ulvesommer” handler om modsætninger, forbudt kærlighed og ulve. Forestillingen er skrevet og instrueret af Thomas Howalt, scenografien står Gunnar Wille for og David Owe er tilbage i rollen som fægteinstruktør.

Forestillingen spiller fra den 6. juli til og med den 22. juli med undtagelse af søndag den 15. juli, hvor vikingerne holder en velfortjent fridag. Søndag den 8. juli er en eftermiddagsforestilling med start kl. 16.00, mens der startes alle andre dage kl. 20.00.

Både de rollehavende og statisterne mødes på den smukke friluftsscene i Jels til Alledag. Foto: Jels Vikingespil.