Billetter

Mange nye ansigter til vikingernes Alledag

Lørdag d. 20. maj stod i Alledagens tegn for Jels Vikingespil – dagen hvor alle nye som gamle vikinger samles på friluftsscenen ved Jels Sø, for at kickstarte årets sæson.

Det er sæsonens første øvedag udenfor på den smukke scene. Det er også dagen hvor alle kulisser er sat op for første gang. Og så er det dagen hvor man kan melde sig til at være en del af vikingespillet, uanset om det skal være på scenen som statist eller som den del af det store team, der arbejder både foran og bag ved scenen.

Det var som altid en fantastisk dag, mange statistroller blev fordelt, og selvom det var en glad og tilfreds instruktør vi mødte på dagen, så melder David Owe at der sagtens kan bruges endnu flere statister. “Jo flere jo bedre, så kom endelig”, lød det fra instruktøren. Hvis man var forhindret på Alledag, skal man ikke holde sig tilbage, der er også mulighed for at få statistroller i den kommende weekend.

Også de mange opgaver bag scenen har brug for hjælpere. Her var der også mange nye ansigter, der mødte op og meldte sig til opgaverne. Der er dog stadig et par afdelinger der mangler de sidste par hænder, så er det noget for dig at arbejde med lys, lyd eller sceneteknik, så tøv ikke med at meld dig. Nærmere kontakt information kan findes på siderne med “Mest for vikinger“.

 

Det var en glad og tilfreds formand for vikingespillet, Bruno Bennedsen, der kunne konstatere at sæsonen på scenen er kommet godt i gang, og at det er godt med mange nye ansigter blandt de mange gengangere. “Det er altid dejligt når nye folk vil være med i vores fantastiske vikingespil”, smilede formanden. Der var ca. 50 nye vikinger der mødte frem på dagen.

Alledagen blev traditionen tro, afsluttet med fællesspisning og hyggeligt samvær.