Billetter

Jels Vikingespil fortsætter forberedelserne – hver for sig

OPDATERING: Det er med meget stor beklagelse, at vi i år må aflyse forestillingen Krakes Kæmper pga. Corona-situationen i Danmark. Læs mere her.

Lige som alt andet i Danmark, så er Jels Vikingespil også udfordret for tiden. Vi arbejder frem imod sommerens vikingespil – vi håber nemlig stadig på, at vi kan få lov til at opføre Krakes Kæmper for vores talrige og trofaste publikum til sommer.

Når man ikke kan mødes fysisk, så må man tage utraditionelle metoder i brug, og det gør vi også i Jels Vikingespil. Det betyder at vi ikke mødes fysisk, men derimod afholder vores prøver via internettet.

Det er nyt land for langt de fleste af os, men vores fantastiske instruktør Louise Schouw er fortrøstningsfuld. Hvis vi holder fast i et godt prøveforløb via internettet og vi kan få fire uger på den smukke friluftsscene med skuespillerne, hvor vi kan sætte hele forestillingen op, så lover hun, at vi kan være klar til sommerens vikingetogt.

Men får vi overhovedet lov til at spille? Og hvis vi gør, hvor mange publikummer må vi så lukke ind? Det er der ingen der ved, og vi afventer myndighedernes udmeldinger – og dem vil vi naturligvis følge til punkt og prikke.

Indtil videre arbejder vi altså hen imod et Vikingespil i Jels i juli måned – og krydser fingre for at det lykkedes.

Foto: Jels Vikingespil.