Billetter

Jels Vikingerne søger…

Lørdag den 7. januar blev den 41. vikingesæson i Jels skudt i gang med informationsmøde i landsbyhuset i Øster Lindet.

Information

Det er ikke kun på scenen at vikingerne har brug for frivillige, det er i høj grad også bag scenen, hvor arbejdet med bl.a. kostumer og kulisser til årets forestilling allerede er i fuld gang.

Lige nu står vi og mangler en ny afdelingsleder til kostumeafdelingen. Vores afdelingsleder gennem 28 år, har af personlige årsager valgt at træde et skridt tilbage og give plads til en ny afdelingsleder. Hun vil istedet indgå som en del af teamet på 20 syersker, der på frivillig basis mødes et par gange om ugen i vores systue i Jels, fortæller formand Bruno Bennedsen.

Som afdelingsleder for kostumeafdelingen siger det næsten sig selv at man gerne må være ferm med en symaskine, men det er faktisk vigtigere at kunne omdanne kostumetegninger fra scenografens hånd til mønstre, som teamet så kan omsætte til flotte kostumer.

Er man interesseret i at få et bedre indblik i opgaven, er man mere end velkommen til at kigge forbi systuen tirsdage fra kl. 19-22 eller onsdage fra kl. 9-13, hvor hele eller dele af syholdet er samlet.

Ved spørgsmål kan man kontakte formand Bruno Bennedsen på 23 74 83 61 eller formand@jelsvikingespil.dk.

20 dygtige syersker venter på ny leder til kostumeafdelingen. Foto: Erik Andersen.