Billetter

Jels-vikingerne indkalder til infomøde

Skal du med på næste års vikingetogt i Jels, så skal du sætte kryds i kalenderen lørdag den 4. januar. Her indbyder Jels Vikingespil nemlig til infomøde i Foreningshuset i Øster Lindet.

Sommerens forestilling “Krakes Kæmper” bliver præsenteret, og det er igen i år Louise Schouw der står ved roret, når forestillingen skal sættes sammen.

“Vi var enormt glade for Louise sidste år, så det har været helt naturligt at fortsætte med hende, som vores instruktør”, fortæller Janus Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

På samme måde er der genvalg til flere af de professionelle til årets forestilling. Det betyder at det igen er Clement Irbil der står for lysdesignet og David Owe der er fægteinstruktør. Derudover er også Kim Eskesen med igen. Han står for lyden, og er vel efterhånden en fast bestanddel af Jels Vikingepil, med sine 15 år bag mixerpulten i studiet og lydtårnet. Et par nye ansigter er der også blevet plads til. Thorsten Weitling debuterer som manuskriptforfatter og Joanne Eggert er ny scenograf.

Informationsmødet er der hvor nye og gamle vikinger mødes og hvor man kan høre om alt det man kan lave i vikingespillet. Er man god til at sy, bygge kulisser eller måske vil sælge popcorn, så er det til mødet man kan høre mere om det.

Til informationsmødet er der også mulighed for at skrive sig op til audition, hvis man drømmer om at have en talerolle i 2020-forestillingen.

Alle er velkommen, og er man helt ny i Jels Vikingespil, så starter mødet kl. 10.00, hvor man får en præsentation af de mange muligheder. Kl. 11.30 er der frokost, hvor også de “gamle” vikinger kommer og er med, og derefter er der fællesmøde for alle. Det hele slutter ca. kl. 14.00.

Hvis man har yderligere spørgsmål eller andet, så kontakt venligst formand Janus Lynggaard på 24 66 96 87.

Infomødet er startskuddet på 2020-sæsonen – her hygger nye og gamle vikinger og bliver informeret omkring den kommende sæson. Foto: Jels Vikingespil.