Billetter

Jels-vikingerne holder informationsmøde – hver for sig

Sæsonen for vikingerne fra Jels starter traditionen tro i begyndelsen af det nye år med et informationsmøde. Sådan skal det også være i år, det bliver bare hver for sig.

Da forsamlingsforbuddet sætter en stopper for at mødes fysisk, så er Jels-vikingerne gået online og mødes virtuelt. Det hele bliver sendt live på Jels Vikingespils YouTube-kanal.

“Det er vigtigt for os at mødes. Sådan lige se hinanden i øjnene, og se at vi er klar til dette års forestilling. Men som så meget andet i disse tider, så er vi nødt til at gøre tingene lidt anderledes, og i år må vi så mødes virtuelt”, fortæller formand for Jels Vikingespil Janus Harloff Lynggaard.

Rent praktisk betyder det at vikingerne, og alle andre der er interesseret i, at høre om hvordan det er at være en del af Jels Vikingespil, kan se med på Jels Vikingespils YouTube-kanal, lørdag den 6. februar fra kl. 11.00.

Her vil formanden fortælle lidt generelt om vikingespillet, mens instruktør Louise Schouw og scenograf Johanne Eggert fortæller om planerne med årets forestilling Krakes Kæmper.

Derudover vil der også være informationer om hvordan auditions kommer til at foregå i 2021, så alle der ønsker en talerolle ved, hvad man skal gøre.

Forestillingen Krakes Kæmper var oprindeligt planlagt til at skulle spille i sommers, men på grund af corona-pandemien måtte vikingerne udsætte stykket til i år.

Jels-vikingerne holder informationsmøde - hver for sig. Foto: Frank Cilius.

Jels-vikingerne gør klar til at tage på togt til sommer. Foto: Frank Cilius.