Billetter

Jels-vikingerne er klar til at byde statister velkommen

Ovenpå sidste års corona-aflysning, så er Jels-vikingerne nu ved at være klar til at byde statister og andre som kunne tænke sig at være en del af sammenholdet, velkommen på friluftsscenen.

Lørdag den 22. maj, inviterer Jels Vikingespil traditionen tro til “Alledag”, hvor både nye og gamle vikinger sætter hinanden i stævne på den smukke friluftsscene ved Jels Sø.

“Vi skal, som altid, bruge en masse statister til stykket – særligt voksne mænd, der kunne tænke sig at fægte med sværd, men også kvinder og børn, der kunne tænke sig en god sommeroplevelse og måske afprøve skuespilstalentet”, fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Vikingespillet er naturligvis også ramt af corona-restriktionerne, så derfor vil dagen ikke helt forløbe som den plejer at gøre. Nye vikinger, som kunne tænke sig at komme på scenen som statist og/eller kæmper, mødes til velkomst og rundvisning kl. 10. Gamle vikinger – altså dem som har været med før – og som ønsker at være statist og/eller kæmper i årets forestilling skal møde op kl. 11.

De vikingetogter, som Jels-vikingerne skal på i årets forestilling “Krakes Kæmper”, begyndte allerede tilbage i januar, hvor der bl.a. var digitalt infomøde og hvor alle de rollehavende skuespillere blev fundet ved en audition. De rollehavende har så siden øvet rigtig meget, og er nu klar til at få selskab af en masse statister.

Jels Vikingespil har premiere fredag den 2. juli og spiller hver aften kl. 20.00 frem til den 18. juli. Søndag den 4. juli er der eftermiddagsforestilling kl. 16.00 og søndag den 11. juli er der ingen forestilling.

Billetter kan købes lige her allerede nu.

Jels-vikingerne er klar til at byde statister velkommen

Arkivfoto fra en tidligere Alledag. Foto: Jels Vikingespil.