Billetter

Jels-vikingerne er klar til at byde statister velkommen

Jels Vikingespil er nu ved at være klar til at byde statister og andre, som har lyst til at være med i sommerens forestilling, velkommen.

Lørdag den 20. maj, inviterer Jels Vikingespil til “Alledag”, hvor både nye og gamle vikinger mødes ved den smukke friluftsscene ved Jels Sø.

“Vi håber, som altid, på at der dukker en masse børn, unge, kvinder og mænd op, som kunne tænke sig at være statist til årets forestilling, Den Sidste Viking. Vi håber specielt på at se rigtig mange der kunne have lyst til at fægte med sværd i årets store fægtescener”, fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Det er ikke kun statister som vikingerne fra Jels efterlyser, så hvis det ikke er skuespilstalentet, man ønsker at afprøve, så skal man ikke holde sig tilbage, da der altid er brug for frivillige kræfter hele vejen rundt i organisationen. Så hvis man f.eks. gerne vil hjælpe med at styre lys eller hjælpe med at lave special effekts, som f.eks. ild og røg, så mød endelig op til “Alledag”, så sørger vikingerne for at der bliver taget godt imod.

Nye vikinger, som kunne tænke sig at komme på scenen som statist og/eller kæmpe, mødes til velkomst og rundvisning kl. 10.00 på Friluftsscenen i Jels. Gamle vikinger – altså dem som har været med før – og som ønsker at være statist og/eller kæmpe i årets forestilling, skal møde op kl. 11.00 samme sted.

Forberedelserne til sommerens forestilling, som bærer titlen Den Sidste Viking, startede allerede tilbage i januar, hvor der var infomøde og senere en audition, hvor alle talerollerne blev fundet. De rollehavende har så siden øvet rigtig meget, og er nu klar til at få selskab af en masse statister.

Jels Vikingespil har premiere fredag den 30. juni og spiller hver aften kl. 20.00 frem til den 16. juli. Søndag den 2. juli er der eftermiddagsforestilling kl. 16.00 og søndag den 9. juli er der ingen forestilling, mens der lige som sidste år er en sen aftenforestilling med start kl. 21.00 mandag den 10. juli.

Billetter kan købes allerede nu lige her.

Til ethvert vikingespil er der brug for en masse statister, der er med til at gøre scenerne levende. Foto: Frank Cilius/Jels Vikingespil.