Billetter

Thor, hammer og kærlighed: Indkaldelse til audition

Lørdag den 7. januar blev den 41. vikingesæson i Jels skudt i gang med informationsmøde i landsbyhuset i Øster Lindet.

Informationsmødet

Her kunne den nyvalgte formand for vikingerne, Bruno Bennedsen, byde velkommen. Især en stor velkomst til de mange nye vikinger der på dagen meldte deres ankomst.

– Det er fantastisk at se at der år efter år kommer stadig flere der er interesseret i at være en del af den efterhånden store vikingefamilie, udtaler en tilfreds formand om fremmødet.

Instruktør David Owe kunne præsentere årets stykke; Thor, hammer og kærlighed – en forestilling, med intens stemning, kærlighed og masser af sværdkampe, hvor Thor skal grueligt meget igennem for at vinde sin hammer tilbage.

Som tidligere år har vikingerne brug for masser af skuespillere, så kunne du tænke dig en talerolle i årets forestilling, så er det måske noget for dig at komme til audition. I år er der primært brug for voksne skuespillere i alle aldre.

Audition finder sted på Jels Skole i weekenden den 21. og 22. januar. Nærmere information kan fås ved henvendelse til assistent@jelsvikingespil.dk.

Fra venstre Instruktør David Owe, Formand Bruno Bennedsen, Forfatter Thomas Howalt samt Scenograf Nicolaj Trap der er samlet om en model af scenen til årets forestilling; Thor, hammer og kærlighed.