Billetter

Jels Vikingerne indkalder til informationsmøde

Lørdag d. 7. januar indkalder Jels Vikingespil til informationsmøde, forud for sommerens vikingespil – Thor, hammer og kærlighed, som er det 41. vikingespil der skal opføres på den smukke friluftsscene i Jels. Alle nye som gamle vikinger er velkomne.

Information

Skal din sommer 2017 være fyldt med fede oplevelser i et fantastisk og uforglemmeligt fællesskab? Ja så er det måske værd at overveje om den skal tilbringes ved Jels Vikingespil.

“Vi glæder os til at se alle interesserede til informationsmøde i Landsbyhuset i Øster Lindet lørdag d. 7. januar fra kl. 11. Nye vikinger er velkomne allerede fra kl. 10.30, hvor vi vil tage særligt hånd om dem, inden de garvede vikinger gør deres indtog”, fortæller Jels Vikingespils nye formand Bruno S. Bennedsen.

Lige som sidste år, så har vikingerne allieret sig med skuespiller og stuntmand, David Owe på instruktørposten til forestillingen. David vil på mødet bl.a. fortælle om den audition som finder sted i weekenden d. 21. og 22. januar, for de som ønsker en talerolle i årets forestilling. Udover taleroller er der brug for en masse aktører – børn, kvinder og ikke mindst mænd over 14 år der har mod på at fægte.

Hvis du gerne vil være med, men ikke har mulighed for at deltage på informationsmødet, kan du kontakte formand Bruno S. Bennedsen på tlf. 2374 8361 eller formand@jelsvikingespil.dk.

Instruktør David Owe.