Billetter

Værd at vide

Information

Parkering

Vikingespillets parkeringsplads ligger ved hovedindgangen, og hjemmeværnets personel er behjælpelig med anvisning af parkeringsplader til både busser og personbiler. Også for busser og deres chauffører er der speciel hjælp. Parkering er gratis.

 

Medbragt mad

Vikingespillets gæster er velkommen til at spise den medbragte mad i det naturskønne område ved friluftsscenen. Der er opstillet borde og bænke på vikingetorvet samt på terassen med udsigt over søen. Det er ligeledes tilladt at medbringe og nyde mad og drikke på tilskuerpladserne, både før og under forestillingen. Ved søbadet findes envidere flere grillsteder til fri afbenytning.

 

Ved regnvejr

Paraplyer er desværre ikke tilladt, da det ødelægger udsynet for de andre gæster, så husk regnjakken i tilfælde af regnvejr.

 

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har gode muligheder for at overvære Vikingespillet, idet der er særlige kørestols- og ledsagerpladser. Desuden er der flere handicaptoiletter tæt ved friluftsscenen. Kørestolspladser kan kun bestilles ved kontakt til sekretariatet på 74 55 21 10 eller info@jelsvikingespil.dk.

 

Toiletfaciliteter

Der findes gode toiletfaciliteter ved tilskuerskuerpladserne og ved vikingetorvet.

 

Hunde

Hunde, uanset størrelse, må ikke medbringes på tilskuerpladserne.

 

Til vore yngste gæster

Når vi laver et vikingespil, synes vi, det er vigtigt, at det både er dramatisk, spændende og flot. Det gør vi, fordi vi gerne vil give alle vores gæster en stor oplevelse.

Det betyder, at der i vores vikingespil kan ske noget, som du synes ser farligt ud eller måske ligefrem bliver bange for. Det kan være vikinger, der kæmper og måske dør; måske bliver der sat ild på et hus eller en borg; måske bliver en af vikingerne dræbt eller får hånden hugget af.

Når du ser det, skal du huske på, at det, vi laver, er teater. Vikingerne har øvet sig rigtigt mange gange for at få det til at se ud, som om det er virkeligt. Men de har også øvet sig for at være sikker på, at ingen kommer rigtigt til skade. Når spillet er slut, og lyset er slukket, er alle huse og vikinger stadigvæk hele. For vi skal nemlig bruge både huse og vikinger til forestillingen igen i morgen.

Når du føler et sug i maven, har du det lige præcist, som vi håbede på, da vikingerne øvede sig. I et teater skal det føles lidt som virkelighed, og et vikingespil skal være en oplevelse for alle dine sanser.

Hvis du stadig synes, det er lidt farligt, synes vi, du skal snakke med en voksen om det – for det er faktisk bare noget vi leger.

 

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge på tilskuerpladserne og/eller på sidetrapperne til friluftsscenen.

 

Førstehjælp

Hjemmeværnets sanitetspersonel er tilstede ved friluftsscenen, og kan yde førstehjælp, og har samtidig mulighed for at tilkalde ambulance og lægehjælp.

 

Rigtig god fornøjelse!