Billetter

Vikingebuffet

Nyd en Vikingebuffet

Hver dag inden forestillingen kan man nyde en vikingebuffet i vikingernes festsal Valhal. Valhal åbner kl. 18.00 og buffeten begynder kl. 18.30 (søndag den 2. juli begynder buffeten kl. 19.00 – efter forestillingen).

Årets buffet bliver leveret af Hotel Rødding:

  • Honning/ingefær marineret dansk skinke
  • Kyllingebryst filet med spinat og ricotta
  • Ølbraiseret grillkølle
  • Fine blandede salater dryppet med pesto, tørret frugt, saltristede solsikkekerner og mozzarellakugler
  • Spidskålssalat med soltørret tomat, kapers og dild, som er marineret i olie, sennep og balsamico
  • Ovnbagte kartoffelbåde krydret med rasmløgsolie
  • Små runde kartofler vendt i basilikum, persille og cherrytomater
  • Varm persillerodscreme tilsmagt med fløde, champignon og perleløg
  • Kold hjemmelavet kryderutedresseng med rødløg og persille
  • Hjemmebagt kartoffelflutes m/ ramsløgskrydret smør
  • Hjemmebagt grovbrød med øl og urtejulienne
  • Hjemmelavet rødvinssovs

Voksne pr. person: 170,- kr.
Børn pr. person: 90,- kr.

Hvis du ønsker at bestille vores vikingebuffet, så kan du gøre det online sammen med din billetbestilling. Hvis du allerede har købt dine billetter, og gerne vil bestille vikingebuffet, så kontakt os på 74 55 21 10 eller info@jelsvikingespil.dk.

Seneste bestilling af vikingebuffet er kl. 13.00 på dagen for forestillingen (buffet til søndag den 16. juli skal dog bestilles senest kl. 14.00 lørdag den 15 juli).

Hvis du først kommer i tanke om, at du vil spise, når du ankommer til vikingetorvet, så kan der købes både pølser, øl og vand, ligesom der er boder med kaffe, slik og is, hver dag fra kl. 18.00.