Billetter

Anmeldelser

Anmeldelser af Starkad 2016

Onsdag den 29. juni overværede 1343 gæster forpremieren på jubilæumsforestillingen om den mægtige Starkad. Blandt de mange gæster havde vi besøg af Familien Andersen fra Tinglev og Familien Hansgaard fra Als, som havde meldt sig under fanerne som familieanmeldere på årets forestilling.

Familien Andersen bestod af 5 personer fordelt på 3 generationer i alderen fra 11-71 år. Efter forestillingen fortalte familien, at alle deres ellers ret store forventninger til fulde blev indfriet, og de opsummerer stykket med ord som: fantastisk, gribende, smukt, underholdende, flotte kostumer, dygtige skuespillere og gode kampscener. Familien var enige om at forestillingen skulle have 5 hjelme ud af 5 mulige, ligesom de allerede nu glæder sig til næste års forestilling.

Familien Hansgaard bestod af 9 personer fordelt på hele 4 generationer i alderen fra 10-86 år. For flere af familiens medlemmer var det første besøg ved Jels Vikingespil, men ligesom Familien Andersen var de enige om at årets stykke er en rigtig god oplevelse for hele familein. De opsummerer forestillingen således: En god historie, gode skuespillere, dramatisk, spændende og fantastisk scenerisk natur hvor alle elementer blev taget i brug. Familien fordelte deres vikingehjelme på mellem 4 og 5, med et samlet gennemsnit på 4½ vikingehjelm.