Billetter

Anmeldelser

Anmeldelser af Thor, hammer og kærlighed

Onsdag den 28. juni overværede 1138 gæster forpremieren på årets stykke Thor, hammer og kærlighed. Blandt de mange gæster, havde vi besøg af Familien Amstrup fra Djursland, Familien Christiansen fra Skodborg og Familien Ravn fra Haderslev, som havde meldt sig under fanerne som familieanmeldere på årets forestilling.

Familien Amstrup, fra Djursland, bestod af 5 personer fordelt på 3 generationer i alderen 8-63 år. Efter forestillingen fortalte familien at deres forventning til fulde var indfriet – og endda mere til. Familien var særligt imponerede over scenedekorationerne, effekter i form af lys, ild og røg og de mange frivillige kræfter der bærer en forestilling af dette format. Forestillingen beskriver de med ordene; humoristisk, effektfuld, flot og velspillet. Familien var enige om at give forestillingen 4½ ud af 5 vikingehjelme.

Familien Christiansen, fra Skodborg, bestod af 8 personer fordelt på 4 generationer i alderen 4-75 år. Familien bemærkede den fantastiske stemning der var på vikingetorvet før forestillingen. Familiens tvillinger på 4 år og storebror på 7 år syntes at forestillingen var MEGA GOD og var vilde med de seje vikingers kampe. Faktisk overvejer familien at tage af sted til forestillingen endnu engang i år. For første gang var oldefar og bedsteforældre til vikingespil i Jels – også de var meget imponerede over en spændende og underholdende forestilling. De bed særligt mærke i den professionelle opsætning af forestillingen. Familien var enige om at give forestillingen 5 ud af 5 vikingehjelme.

Familien Ravn, fra Haderslev, bestod af 7 personer fordelt på 3 generationer i alderen 9-61 år. Familien har adskillige gange hørt om vikingespillet, men har desværre aldrig før fundet tid i feriekalenderen, til et besøg ved den smukke friluftsscene. Efter at have set deres første forestilling, overvejer de, ligesom familien Christiansen, at gense årets forestilling, Thor, hammer og kærlighed. De fortæller at sjov og alvor blandes sammen med en god portion humor, og at de vurderer at forestillingen kan ses af alle aldre. Familien komplimenterer det flotte skuespil af både børn og voksne. Familien var enige om at give forestillingen 4½ ud af 5 vikingehjelme.